1 Şubat 2013 Cuma

Nedir? - İstanbul Kuru Temizleme


Kuru Temizleme nedir?
İsmine rağmen Kuru temizleme, kuru bir süreçtir. Kuru temizleme işlemi tanımlama işlemi sırasında kullanılan sıvı dolayı hemen hemen hiç su içermez.

istanbul kuru temizleme, gaz ilk aşamalarında kullanılan benzen, petrol ve doğal gaz gibi sıvı son derece tehlikeli ve yanıcıydı vardır. Bu nedenle, kuru temizleme çözücüleri mesleği tehlikeli bir iş başlanıncaya kullanılır. Dünya girmesinden sonra 1930 percholoroethylene'nin (yanıcı olmayan, sentetik solvent) bugün birçok kuru temizleme çözücüsü şirketi kullanır.

Kuru Temizleme Tarihi
Kuru Temizleme tarihi; eski zamanlardan, tekstil, giyim başlangıcına uzanır. İlk kez, sodalı su, amonyak ve çamuru silmek için kullanılan bir çeşit kil, giysi üzerine yağlıboya.

istanbul kuru temizleme, yağ bazlı sıvı kaybı ve makine yağı buharlaşma bir bez ve ardından yağ birleşim noktası herkesin leke şaşırtıcı bir yükseliş kuru temizleme çıkması kökeni hakkında farklı görüşler olmasına rağmen. 1840 yılında Paris'te ilk kuru temizleme mağaza Jolly Belin tarafından açıldı.

Giyim ve tekstil ürünleri için kuru temizleme Önemi
Kuru temizleme işlemi ana işlevi, hasarlı dokuların yıpratmayarak kumaş ıslak temizleme uzun süreli sağlamaktır.

Sık sık kuru temizleme yanı sıra, giyim, kumaş, elyaf sonunda kir kaldırarak bu tür giyim korozif ve aşındırıcı etkileri gibi nüfus yerleşmiş ve pislik yeni olarak iyi bir görüntü için yardımcı olacaktır.

Kuru Temizleme ve Leke Çıkarma
Lekeli giysiler için dünyanın en etkili çözüm, kuru temizleme leke çıkarma öncesi yapılan müdahale sürecidir. Uyulmaması zamanında noktalar veya tavsiye için internet üzerinden müdahale edebilir, ve kim bile tuz, limon, kolonya, sirke, yumurta sarısı, gliserol gibi deneme yanılma gibi maddelerle tiner, terebentin leke müdahaleler boya, o yazdı belli değil, hangi çıkması imkansız hale gelebilir.

Kuru Temizleme Dry Center personel eğitimi ve kumaş tanımlayan ve lekeleri onlar da leke çıkarıcılar kullanarak profesyonel bir müdahale sunabilirim birçok tablolar leke uzmanlık leke sonra tekstil ürünleri üretiminde uzmanlaşmış deneyim aldı.

Ürün Bakım Sembolleri ve Kuru Temizleme
Imalatçı veya satıcı firmalar; testler için gerekli olan tekstil ürünleri, aksesuarlar ve bütün tamamlayıcı unsurlar kullanılan giysiler ve kumaşlar (rahatlık, ütü, kuru temizleme, çamaşır kumaşlar dayanıklılık, kumaş çekme testi, vb renkler sürtünerek). En uygun temizleme yöntemi yapma ve belirttikten sonra temizleme talimatları, bu ürünlerin başlatmak gerekir.

Kuru temizleyiciler ve tüketiciler, ürün bakım gerekli bakım ve temizleme talimatları gösteren semboller doğrultusunda temizlik prosedürlerini yapılmalıdır. Temizleme talimatları bir sorunu olan bir işlemin bir sonucu olarak takip edilmekte, ürün ya da aksesuarları ile oluşur; sorumluluk firmanındır üreticileri yasa ile belirtilen gerekli testleri yapmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder